Aura-Soma consult

Wat is Aura-Soma en hoe werkt het?

Wat is Aura-SomaWat is Aura-Soma?

Het woord Aura-Soma bestaat uit twee delen en betekent licht lichaam. Wij mensen leven hier op onze aarde in ons lichaam wat uit licht bestaat. Uit alle kleuren van de regenboog licht. Heel bijzonder als je dan bedenkt dat de zon onze belangrijkste levensbron is. Het licht van de zon laat zijn kleuren zien op het moment dat de lichtstraal gebroken wordt met een prismaglas. Dan zien we de kleuren van de regenboog. Denk maar aan de fontein in de vijver die in het zonlicht een regenboog laat zien of de regenboog als er een heel donkere lucht aan komt en de zon fel schijnt. Wie kent dat niet.


Vicky Wall is de vrouw die het prachtige Kleurensysteem van Aura-Soma ontwikkelde; zij vond een manier om dit gekleurde licht voor ons zichtbaar te maken.

Haar verhaal is heel bijzonder en ik raad je zeker aan, dat als je interesse hebt in deze materie, om haar boek te lezen waarin zij beschrijft hoe Aura-Soma tot ontwikkeling is gekomen.

Even terug naar het begin, wij bestaan uit licht, uit gekleurd licht. Licht is heel belangrijk maar kleur dus ook. We kunnen wel zeggen dat in een wereld zonder kleur wij niet zouden overleven. Wij mensen hebben ook ogen die kleuren kunnen waarnemen.

Kleur geeft ons gevoel, benoemt ons gevoel, geeft duidelijkheid over hoe we ons voelen en wat we willen voelen. Het beschrijft en beinvloed ons veel meer dan dat we ons bewust zijn.  Ineens is er een manier om jezelf in kleur te hullen en ook daadwerkelijk bewust te worden wat kleuren voor je doen.

Met de kleuren van Aura-Soma gebruik je de kleuren om jezelf te laten zien en te leren waar jou talenten, mogelijkheden, uitdagingen en doelen liggen. Het mooie van Aura-Soma is dat we altijd uitgaan van het positieve. Natuurlijk zijn er altijd dingen die beter kunnen, deze zien we in de Aura-Soma als uitdaging. Aura-Soma is een hele zachte liefdevolle manier om jezelf te coachen en ondersteunen in jouw ontwikkelingsproces.

Hoe werkt het nu een Aura-Soma reading?

Ik beschrijf het kort maar de volledige beleving is natuurlijk gewoon een keer ervaren, want geef toe hoe beschrijf je gevoel en beleving?

Je kiest op gevoel of intuitief net hoe je het wilt noemen jou vier flesjes.

Deze flesjes gaan we bekijken, voelen, ruiken en benoemen. Wat betekenen deze gekozen kleuren voor jou? Wat betekent de volgorde van kleur voor jou? Staan ze wel op de juiste volgorde? Wil je echt vier flesjes of wil je er misschien nog eentje bij kiezen? Zo zijn er duizend en een manieren om naar de gekozen kleuren te kijken. Ik neem je bij de hand en samen duiken we de regenboog van kleuren in. Aan het einde van het consult heb jij duidelijke handvatten en inzichten gekregen.

Dit is een heel summiere omschrijving maar wil je meer info? Dan kun je me altijd mailen: [email protected] of bellen: 06-10720169