Prakijk voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling en hsp begeleiding gespecialiseerd in het begeleiden van hooggevoelige mensen
praktijk in begeleiding van hooggevoelige mensen
 
Logo_kleurigleven.jpg

KleurigLeven

Vandaag de dag is de druk om een leuk en goed leven te hebben hoog. We stellen hoge eisen en zitten vol verwachtingen.

Dan kan het zomaar zijn dat je ineens niet meer weet waar je mee bezig bent. De emoties schieten alle kanten op en je bent je richtingsgevoel kwijt.

Hoe krijg je voor jezelf weer overzicht? En hoe moeilijk is het om jezelf onder ogen te komen dat je even helemaal niet weet hoe het moet?

Je bent op zoek naar jezelf en hoeft dat niet alleen te doen, je mag daar best hulp bij vragen.

Maar voordat je besluit bij mij te komen, vertel ik je iets over hoe ik werk:

Ik leer je hoe je weer thuis komt bij jezelf, hoe je je eigen denken leer herkennen, en hoe je zelf de touwtjes weer in handen kan nemen.

Niets zweverigs aan, maar stevig met de voeten op de vloer. En nee het is geen pakketje wat je krijgt zodat alles direct opgelost is, je zal er zelf mee aan de slag moeten, maar daar help ik je mee, totdat jij het helemaal zelf beheerst.

En wat ook zo'n leuke bijkomstigheid is, is dat je ook nog ontdekt wat (hoog)gevoelig zijn nu eigenlijk echt is! Niet iets om last van te hebben, maar een prachtige persoonlijke eigenschap waar de wereld alleen maar stralender en lichter van wordt.

Nieuwsgierig geworden? Lees mijn site op je gemak door en mail of bel me voor meer informatie: 06-10720169

Met kleurrijke warme groet,

Silvia 

 

 

 

 

 
pink poppie.jpg

Nieuws:

 

Pink Poppie Nieuw bij Kleurigleven.

Mijn ziel en zaligheid ligt bij het werken met kinderen. Ik werk al jaren in de kinderopvang en ben hierin gespecialiseerd. Kinderen van nu zijn niet dezelfde als de kinderen van toen. 

De kinderen van nu zijn veel wijzer, helderder en gevoeliger. Kinderen van nu zien, horen en voelen dingen die de meeste mensen niet kennen.

Dit zorgt soms voor wrijving, ze passen niet in het systeem zoals we bedacht hebben en hebben extra aandacht nodig. Niet omdat ze zwak zijn, maar juist om het bijzondere heldere licht wat zij in zich hebben te beschermen en tot volle ontwikkeling of bloei te laten komen. 

Kinderen kunnen zichzelf nog niet zo uiten als dat wij volwassenen kunnen. Hierdoor ontstaan soms misverstanden en zorgen. 

Ik geloof niet in toeval, de dingen komen wanneer ze er moeten zijn.

Een aantal weken geleden zag ik een aantal roze klaprozen staan in een veld vol met rode klaprozen. En als een donderslag bij heldere hemel, wist ik wat me te doen staat.

Mijn droom verwezelijken, gaan doen waarvoor ik hier ben. Ik geef al ruim een jaar persoonlijke readings. Steeds vaker gaan deze over de kinderen of het kindstuk van de persoon die bij mij komt. 

Met pink poppie geef ik de kinderen die (nog) niet zelf een stem hebben de gelegenheid om te spreken via mij. Concreet betekent dit:

Heb je een baby die niet kan slapen 's nachts, of wil jou kindje niet eten?

Heb je een peuter die dingen ziet, maar je weet niet zo goed wat je hiermee kan?

Blijf je telkens maar tegen dezelfde situaties in je leven aanbotsen,

Wordt je iedere keer opnieuw getriggerd en weet je niet hoe je dit kan doorbreken?

Door me af te stemmen op jou en of op je kindje kan ik jullie helpen. Ik vertel wat ik voel en doorkrijg. 
Mede ook door mijn pedagogische achtergrond kan ik de juiste tips en adviezen geven. 

Door hier samen naar te kijken, luisteren en af te stemmen komt er harmonie en gaat de liefde stromen.

Wil je hier meer over weten? 

Bel me dan of stuur me een appje op: 06-10720169