Kleurigleven: begeleiding van hooggevoelige mensen thuis komen bij jezelf
praktijk in begeleiding van hooggevoelige mensen
 
Logo_KleurigLeven_druk.jpg

KleurigLeven

Welkom, mijn naam is Silvia Vink-Heemskerk.

Jaren geleden ontdekte ik dat ik hooggevoelig ben. Er ging een wereld voor mij open, ineens vielen er puzzelstukjes op zijn plek en begon ik te snappen waarom ik mij voelde zoals ik me voelde.

Echter hoe er mee om te gaan, praktisch en passend in mijn leven wist ik niet. Ik zocht en verslond alle literatuur die erover te vinden is. Ook volgde ik allerlei workshops en opleidingen. Maar nog steeds miste ik iets.
Heel simpel gezegd, de handleiding van, hoe om te gaan met mijn hooggevoeligheid in de praktijk, een basis, een fundering in mezelf, zodat ik waar dan ook mezelf kan zijn. Ik heb na lang zoeken de basis gevonden en mogen leren hoe ik deze basis kan voelen en vasthouden.
Ook heb ik mogen leren en ervaren hoe deze aan andere hooggevoelige mensen kan leren. Mijn hartenwens is om ieder die hier naar op zoek is, deze basis te laten ontdekken. Ik heb een prachtig programma waarin ik je mee neem op weg naar het bouwen van jouw huis. Je zal er zelf mee aan de slag moeten, maar ik garandeer je dat je er zoveel voor terug krijgt.
Durf jij het aan, ben jij op zoek naar rust in jezelf, wil je niet meer zo beinvloed worden door de wereld om je heen, wil jij jouw hsp lasten om gaan zetten naar de kwaliteiten van deze prachtige eigenschap? Ga dan mee op avontuur, ik begeleid je, je doet het niet alleen, en ervaar hoe thuiskomen voelt… hartverwarmend…
Wil je meer informatie, liever eerst kennismaken en bespreken wat we gaan doen? Mail of bel me voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Want eerlijk is eerlijk, we gaan samen op pad, en dan is het wel fijn als het goed voelt en klikt!

 
achtergrond Avalon.jpg

Vragen of opmerkingen?

Mijn werkwijze is uniek en ontwikkeld naar inzicht en mijn eigen ontwikkeling en hsp zijn.

Wil je eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te zien of het klikt, of om te horen wat je nu precies kan verwachten bij mij, dan kan dat zeker.

Mail of bel me voor een afspraak. 

tel: 06-10720169

email: info@kleurigleven.nl 

Het allerbelangrijkste is dat wij er samen een goed gevoel bij hebben en er jij er voor wil gaan. En natuurlijk is het spannend, maar wel super leuk en zeker de moeite waard! 

 

 
Avalon Healing.jpg

Nieuws over Kleurigleven, activiteiten en workshops!

Nu nieuw op de site: 

20 september begin ik met de curus Mandala symbool kaarten maken. Voor meer informatie en aanmelden zie onder tabje Agenda.

Ik heb ruimte voor maximaal vijf mensen. Ik kies ervoor in een intieme persoonlijke setting de cursus te geven, zodat ieder de tijd en aandacht kan krijgen die er nodig is.

Ik heb er super veel zin in, dit is een droom die uitkomt!