Kleurigleven: begeleiding van hooggevoelige (jong) volwassenen maak van hsp je kracht
praktijk in begeleiding van hooggevoelige mensen
 
Silvia Vink-Heemskerk.jpg

Wie ben ik?

Mijn naam is Silvia Vink-Heemskerk.

Ik ben 47 jaar, getrouwd met Marco en moeder van Sam (16jaar) en Beau (15 jaar).

Als ik mezelf moet omschrijven zeg ik het volgende: ik ben spontaan, een kat uit de boom kijker, super hooggevoelig, helderwetend, heldervoelend en sta ik in contact met de ongeziene wereld. En eerlijk is eerlijk ik ben eigenlijk ook wel heel eigen-wijs ;) en broodnuchter.

Ik kijk nergens van op en onderzoek net zo lang tot ik weet van het hoe en waarom.

Overgave is niet mijn sterkste kant, maar het kunnen verwoorden en verbeelden van gevoelens en gedachten is een van mijn talenten.

Verder ben ik eerlijk en communiceer ik vanuit mijn hart. Als er iets voor mij belangrijk is dan is het dat ik eerlijk ben naar mijzelf en naar mijn clienten. 

Mijn missie is om mensen te begeleiden naar zichzelf. Hen laten ervaren hoe het is om eindelijk echt thuis te komen bij jezelf en te voelen hoe hartverwarmend welkom je geheten wordt als je eenmaal thuis bent.

Mijn manier van werken is begeleidend, ik help je, stuur je en stel vragen ter verduidelijking voor jezelf. Ik ben geen therapeut maar iemand die jou kan begeleiden om je een andere levenshouding te krijgen. 

Ook ben ik sinds een jaar aangesloten bij Bewust Bollenstreek. Het is fijn om samen te werken in een netwerk van mensen die net als ik bewust leven ook belangrijk vinden. Daarnaast is het prettig om met professionals samen te kunnen netwerken en zo een totaal pakket van aanbod van diensten aan te kunnen bieden en mensen door te kunnen sturen als ik niet de juiste persoon voor jou vraag kan zijn.

Aangesloten bij Bewust Bollenstreek

 

 
opleidingen.jpg

Opleidingen

Ik vind het belangrijk dat ik professioneel en onderbouwd mensen kan begeleiden. Daarom heb ik mij op verschillende manieren geschoold en vind ik het belangrijk om regelmatig mijn kennis op te frissen.

Naast mijn opleidingen heb ik mijn eigen ervaring als hsp. Ik gebruik mijn belevingswereld en ervaringen als hsp als voorbeeld om de theorie in de leergang hsp te verduidelijken. Ook gebruik ik mijn mediamieke gave als men hier om vraagt. Ik vind de mix van geleerde kennis en intuitieve vaardigheden een mooi en sterk middel om hooggevoelige mensen te begeleiden naar een andere levenshouding.

De opledidingen die ik gedaan heb:

Aura-Soma level 1 tot en met 3

Aura-Soma Presentatie Vaardigheden

Avalon ELA healing opleiding

Leergang HSP begeleider 

Kindercoaching

MDGO Agogisch Werk

 

Daarnaast heb ik verschillende cursussen gevolgd waaronder:

verdiepingsavonden mediumschap

basiscursus meditatie

Intuitieve ontwikkeling 

Healing opleiding

BHV