Kleurigleven: begeleiding van hooggevoelige mensen thuis komen bij jezelf
praktijk in begeleiding van hooggevoelige mensen
 

Privacy verklaring:

Je privacy is voor mij van groot belang. Ik hou mijzelf dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig bij mij zijn en dat ik ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leg ik uit wat ik bij Kleurig Leven allemaal doe met informatie die ik over jou te weten kom. Deze verklaring is van toepassing op de werkzaamheden van KleurigLeven. 

Contactformulier
Via het contactformulier kun je mij diverse vragen stellen.
Om zo goed mogelijk antwoord te kunnen geven gebruik ik je e-mailadres, eventueel je telefoonnummer en naw-gegevens. Hier heb ik een legitiem belang bij. Ik bewaar deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met mijn reactie.

Andere partijen
Ik geef je persoonsgegevens natuurlijk niet aan andere bedrijven of instanties, behalve als dat nodig is voor je persoonlijke situatie. Dat gaat echter nooit zonder goedkeuring van jou. Een voorbeeld is dat we samen met jou kijken naar een gezamenlijk overleg met mogelijk andere behandelaars. Of dat gegevens van jou in overleg worden besproken en gedeeld samen met je huisarts. Dit alles alleen om je gezondheid centraal te stellen en je doelen te verwezenlijken.

Reclame
Indien je informatie hebt opgevraagd over de leergang 'HSP begeleider' wil ik jou graag met onze nieuwsbrief via e-mail op de hoogte stellen van nieuwe ontwikkelingen betreffende deze cursus/opleiding.
Je kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Elke e-mail hieromtrent bevat een afmeldlink. Je kunt deze blokkeren of de afmeldoptie gebruiken. 

Cookies
De website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar  informatie wordt opgeslagen, zodat je die niet steeds opnieuw hoeft in te vullen. Bijvoorbeeld met het contactformulier.
Wanneer je de website voor het eerst bezoekt, wordt er een melding getoont met uitleg over cookies. Hierbij wordt gevraagd naar je akkoord voor het gebruik van deze cookies.
Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige delen van de website werken dan niet goed meer.

Beveiliging
Cliëntendossiers worden volgens de regels van de wet bewaard. Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Ik zorg dat je gegevens goed beveiligd zijn. De website zelf is beveiligd met een SSL-certificaat.

Nieuwsbrief
Op de website kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Ook deze gegevens die gevraagd worden in te vullen worden alleen gebruikt om je van deze nieuwsbrief te voorzien. Je gegevens worden dus niet gedeeld met andere partijen of voor andere doeleinden gebruikt.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer de website of organisatie inhoudelijk wijzigen wat betrekking zou kunnen hebben op je privacy, moet ik natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven voor de laatste versie.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens
Als je vragen hebt of wil weten welke persoonsgegevens ik van jou heb, kun je altijd contact met mij opnemen. Zie de contactgegevens hieronder. Cliënten krijgen bij het intakegesprek de informatie betreffende de persoonsgegevens die ik bewaar overhandigd.
Je hebt de volgende rechten:
Uitleg krijgen over welke persoonsgegevens ik heb en wat ik daarmee doe.
Inzage in de precieze persoonsgegevens die ik heb.
Het laten corrigeren van fouten.
Het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens.
Intrekken van toestemming.
Bezwaar maken tegen een bepaald gebruik.
Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat ik zeker weten dat ik geen gegevens van de verkeerde persoon aanpas of verwijder.

Klacht indienen
Als je vindt dat ik je niet op de juiste manier help, dan hoor ik dat graag! We kijken dan samen naar een oplossing. Mocht dat niet meer mogelijk zijn dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.