Prakijk voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling en hsp begeleiding gespecialiseerd in het begeleiden van hooggevoelige mensen
praktijk in begeleiding van hooggevoelige mensen
 
IMG_20160705_095919 (2).jpg

Persoonlijke reading

Sinds een jaar geef ik ook persoonlijke readings.

Als sinds zolang ik mij herinner, zie, hoor en voel ik meer dan anderen om mij heen. In mijn belevingswereld dacht ik dat iedereen dit zo zag en het was nogal een eye opener dat dit niet zo bleek te zijn.

Jaren lang heb ik er niets buiten mijn eigen kring mee gedaan. Totdat begin vorig jaar een vriendin mij vroeg haar weer eens een reading te geven. Na afloop drukte ze mij op het hart dat het tijd was, om dit met de wereld te gaan delen.

En zo is het gegaan, ik kan en durf het nu te zien, dat het de bedoeling is dat ik mijn talent als medium, inzet om mensen te begeleiden en steun te geven. Ik blijf verwonderd over hoe het werkt en dat ik dit werk mag doen.

De readings zijn dierbare en bijzondere afspraken. Mensen komen bij me langs om me een stukje inzage te geven in hun persoonlijke prive wereld.

Ik ga hier dan ook heel secuur mee om, alles vanuit vertrouwen en zo zuiver mogelijk. 

Ik vertel wat ik voel, zie en hoor, ook als je vragen hebt, beantwoord ik die op deze manier. 

Soms is er contact met een dierbare overledene, of krijgt men een prachtige persoonlijke boodschap van een beschermengel of persoonlijke gids.

Ik weet dus nooit vantevoren hoe een contact gaat verlopen.  

Ik doe ook geen voorspellingen over de toekomst, ziekte en gezondheid. Ik benoem echt alleen wat er op het moment van de reading gebeurd en benoemd wordt.

Mijn ervaring is dat er prachtige verbindingen kunnen ontstaan.

Ik werk op basis van vertrouwen en respect voor ieder die aanwezig is.

Wil je een afspraak maken of meer informatie dan kun je me altijd mailen of bellen.