Kleurigleven: begeleiding van hooggevoelige mensen thuis komen bij jezelf
praktijk in begeleiding van hooggevoelige mensen

zonnevlammen.png

Zo het was tijd voor een update van mijn intro. Ik ben nogal wat wijzer geworden over mezelf afgelopen weekend, en ik besef me ter dege dat het niet om mij gaat op de site, maar over de mensen die ik wil bereiken. Dus even mijn verhaal aan de kant, en geinspireerd schrijven voor de mensen die ik wil bereiken. 

Het is wat mij betreft gelukt en heel duidelijk. Ik krijg graag feedback, opbouwend en met tips en tops. Dus bij deze, let me know!

Ook vond ik het leuk om informatie over de huidige zonnenvlammen en de invloed daarvan op de site te plaatsen. Het is in het engels dus misschien voor sommige een  uitdaging, maar zeker de moeite waard.

Voor nu een fijne avond,

Silvia 

workshop Lentegroen!

lentegroen.jpg

Graag nodig ik je uit voor de Kleuren workshop Lentegroen.

Woensdag 20 maart begint de lente, en wat is er leuker om die te beginnen met een heerlijke workshop over de kleur groen. 

De kleur die zorgt dat we tot rust komen, dat we onze grenzen durven en kunnen aangeven, maar ook dat we bij onszelf komen en onze diepste dromen en verlangens zichtbaar krijgen.

Deze workshop is een goed begin van het nieuwe lenteseizoen, wat wil je dit jaar gaan bereiken? Hoe ziet het erbij jou van binnen uit, als je even de tijd neemt om tot stilstand te komen, te voelen en te durven dromen?

Op deze avond moet niks, mag alles en gaan we even de natuur in.  figuurlijk dan, dmv geur, kleur, visualisatie en creatief bezig zijn gaan we ontdekken waar jouw hart om vraagt. 

Er is ruimte voor max. 8 personen, meld je aan via de mail: info@kleurigleven.nl of stuur me een appje: 06-10720169

De bijdrage van jou voor deze avond is Euro 20,00.

Dit is incl. thee/koffie en wat lekker, maar excl. de Aura-Soma producten.

Wil je meer informatie, dan kun je me bellen of mailen.

Tot snel

nieuw logo, aangevulde site!

Logo_kleurigleven 1.png

Zohe, vandaag even lekker doorgebuffeld achter de laptop. En wat ben ik weer blij.

Mijn nieuwe logo op de site gezet, de kleuren van de site aangepast aan het logo.

Daarnaast heb ik de site aangevuld met de hsp 3-in-1 test en een overzicht van alle aura-soma consulten. 

Ook niet geheel onbelangrijk een overzicht van de prijzen die ik reken.

Maar waar ik echt heel blij mee ben is dat een aantal trouwe bezoekers en vrienden van mij en dus ook KleurigLeven een prachtige recensie hebben geschreven.

Dank jullie wel, ik ervaar de workshops, consulten en healings altijd als heel waardevol en een eer om dit te mogen doen en delen. Ik bruis van de ideeen en zin om lekker aan de slag te gaan.

Voor nu een fijne avond, tot snel 

 

Lees verder

ik krijg een nieuw logo!

Afgelopen vrijdag ben ik bij Angelique van LaLique geweest. Zij heeft mijn logo van KLeurigLeven zo’n zes jaar geleden ontworpen.

En ik moet zeggen ik was er toen dolblij mee. Maar nu voelde het niet meer zo passend. Alsof ik het wat ontgroeit was.

Het is me te statisch ik wil meer beweging. En andere kleuren. Welke ga ik niet verklappen nog, want het moet nog wel even een verassing blijven.

In ieder geval hebben we weer heerlijk zitten brainstormen want als er iemand is die mijn gedachtenkronkels om kan zetten in iets heel moois is zij het wel.

En wat heerlijk toen zij mij bevestigde dat ze ook vond dat het niet meer bij me past. Dat het echt anders mag worden.

En nu dus in blijde verwachting.. het voelt alsof alles op zijn plek valt, mijn droom, mijn hartenkind weer helemaal tot leven komt met een mooi nieuw logo. Ik hou jullie natuurlijk op de hoogte.

En kijk ondertussen is op de agenda, een geweldige nieuwe cursus ga ik aanbieden. Ook weer zo’n kadootje… ja ik ben heel blij

1   |   2      »