Kleurigleven: praktijk voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling gespecialiseerd in het begeleiden van hooggevoelige mensen
praktijk in begeleiding van hooggevoelige mensen

Veranderingen op komst, even bijpraten!

strandfoto .jpg

Het is al even geleden dat ik geschreven heb. Je zou het kunnen beschrijven als het zitten in een boot en een wilde rivier afdrijven. Heerlijk overgeven aan de stroming van het water, de ene keer woest en gevaarlijk wild, om dan om de bocht weer even een kabbelend stroompje te zijn.

Heerlijk, er is beweging aan alle kanten. Ik bubbel en bruis van de energie. Ik kan niet alles al verklappen, maar een tipje van de sluier mag best van mijzelf. 

Allereerst heb ik mezelf ingeschreven bij de opleiding HBO SPH met als specialisatie Jeugdzorg. Dit is echt een droom die uitkomt. Al jaren is het de wens om deze opleiding te gaan volgen en plots klaps, en na een aantal zeer inspirerende gesprekken met lieve wijze mensen uit mijn omgeving spring ik erin. De jeugd is de toekomst zegggen we vaak, dus mijn missie is om me verder te specialiseren in deze doelgroep.

Daarnaast heb ik een aantal hele lieve en zeer wijze mensen leren kennen waar ik allerlei leuke nieuwe plannen mee aan het ontwikkelen ben. Hier ga ik nog niet teveel over vertellen, maar blijf de site volgen, dan weet je het snel genoeg. 

Ook ben ik aan het bloggen voor een online magazine. Het schrijven van een blog valt nog niet zo mee, dit is weer een heel andere tak van sport voor deze dame. Of het helemaal gaat lukken geen idee, maar het trekt me uit alle kanten van mijn comfort... en dat is bijzonder inspirerend. 

En het is natuurlijk ook nog heerlijk zomer aan het worden. Genieten van alle heerlijke natuur. 

Ik zou graag een meditatie/verdiepingsavond op het strand organiseren met jullie. Mijn ervaring is dat dit de heerlijkste avonden van het jaar zijn. in het warme zand, na een heerlijke zomerdag met elkaar mediteren en genieten van wat de zon, zee en strand ons wil vertellen. We sluiten de avond af met een gezamelijke healing. Doe je mee? Heb je interesse? Stuur me dan een appje, dan plannen we zo'n heerlijke avond in.

Ik spreek je snel weer, liefs Silvia 

 

zonnevlammen.png

Zo het was tijd voor een update van mijn intro. Ik ben nogal wat wijzer geworden over mezelf afgelopen weekend, en ik besef me ter dege dat het niet om mij gaat op de site, maar over de mensen die ik wil bereiken. Dus even mijn verhaal aan de kant, en geinspireerd schrijven voor de mensen die ik wil bereiken. 

Het is wat mij betreft gelukt en heel duidelijk. Ik krijg graag feedback, opbouwend en met tips en tops. Dus bij deze, let me know!

Ook vond ik het leuk om informatie over de huidige zonnenvlammen en de invloed daarvan op de site te plaatsen. Het is in het engels dus misschien voor sommige een  uitdaging, maar zeker de moeite waard.

Voor nu een fijne avond,

Silvia 

workshop Lentegroen!

lentegroen.jpg

Graag nodig ik je uit voor de Kleuren workshop Lentegroen.

Woensdag 20 maart begint de lente, en wat is er leuker om die te beginnen met een heerlijke workshop over de kleur groen. 

De kleur die zorgt dat we tot rust komen, dat we onze grenzen durven en kunnen aangeven, maar ook dat we bij onszelf komen en onze diepste dromen en verlangens zichtbaar krijgen.

Deze workshop is een goed begin van het nieuwe lenteseizoen, wat wil je dit jaar gaan bereiken? Hoe ziet het erbij jou van binnen uit, als je even de tijd neemt om tot stilstand te komen, te voelen en te durven dromen?

Op deze avond moet niks, mag alles en gaan we even de natuur in.  figuurlijk dan, dmv geur, kleur, visualisatie en creatief bezig zijn gaan we ontdekken waar jouw hart om vraagt. 

Er is ruimte voor max. 8 personen, meld je aan via de mail: info@kleurigleven.nl of stuur me een appje: 06-10720169

De bijdrage van jou voor deze avond is Euro 20,00.

Dit is incl. thee/koffie en wat lekker, maar excl. de Aura-Soma producten.

Wil je meer informatie, dan kun je me bellen of mailen.

Tot snel

nieuw logo, aangevulde site!

Logo_kleurigleven 1.png

Zohe, vandaag even lekker doorgebuffeld achter de laptop. En wat ben ik weer blij.

Mijn nieuwe logo op de site gezet, de kleuren van de site aangepast aan het logo.

Daarnaast heb ik de site aangevuld met de hsp 3-in-1 test en een overzicht van alle aura-soma consulten. 

Ook niet geheel onbelangrijk een overzicht van de prijzen die ik reken.

Maar waar ik echt heel blij mee ben is dat een aantal trouwe bezoekers en vrienden van mij en dus ook KleurigLeven een prachtige recensie hebben geschreven.

Dank jullie wel, ik ervaar de workshops, consulten en healings altijd als heel waardevol en een eer om dit te mogen doen en delen. Ik bruis van de ideeen en zin om lekker aan de slag te gaan.

Voor nu een fijne avond, tot snel 

 

Lees verder

1   |   2      »