Kleurigleven: begeleiding van hooggevoelige mensen thuis komen bij jezelf
praktijk in begeleiding van hooggevoelige mensen

Mijn nieuwe site staat online!!!

uil.jpg

Jaaaaa, KleurigLeven staat online! Super, ik heb heel hard gewerkt achter de schermen, maar daar is ie dan!

Uiteraard ga ik de site nog verder aanvullen met meer info over wat ik allemaal doe en ga organiseren. Maar het begin is er. En ik ben best trots!

Vrijdag ga ik KLeurigLeven opnieuw inschrijven bij de kvk en heb ik een afspraak met Angelique van Lalique om mijn logo te updaten.

Ik heb er zo´n zin in, wilde dit even delen.

Fijne avond en snuffel lekker rond op mijn site. Als jullie nog dingen missen, dingen niet duidelijk vinden laat het me weten, dan kan ik die meenemen in het verbeteren van mijn site!

liefs Silvia 

Lees verder

hoe begin ik dit jaar

overprikkeld.jpg

Gelukkig al het feestgedruis is ten einde, het nieuwe jaar is nu echt van start. En hoe, zohe, de energie in mij is heftig genoeg. Het ene moment heb ik een blij ei gevoel en het andere moment lig ik het liefst de hele dag onder een deken in mijn bed. Jaja... gevalletje overprikkeling op zijn ergst.

Mede door het harde geknal van het vuurwerk ben ik even uit mijn gewone doen. En hoe graag ik ook terug wil naar mijn gewone doen, wat dat dan ook moge zijn, het lukt me niet meteen. 

Argh... overgave, ik heb zoveel geleerd, geoefend, en meegemaakt, hoe werkt het ook alweer. En ineens is het er, dat moment dat het lijkt of er een lampje gaat branden boven je hoofd. Ik hoef niets te doen, dat is het, toegeven dat het er is. Dat ik even niet zo sterk ben nu. 

Wow wat doet dat goed... en als ik dan als verrassing een ontspanningsmasage krijg van een uur en als toetje ook nog een uur mag floaten (zooooo heerlijk, alsof je in het universum zweeft) dan voel ik dat het goed komt. En wat heerlijk dat er mensen zijn die naar me luisteren en begrijpen en weten wat ik nodig heb.

Jaaa ik ben er weer, 2019 here I come!

«      1   |   2