Wie ben ik?

Even voorstellen

omdat het wel leuk is om te weten met wie je te maken hebt

Wie ben ik?

Mijn naam is Silvia Vink-Heemskerk.

Als kind was ik altijd al anders dan andere kinderen. Rustig, verlegen op zijn tijd en super gevoelig. Vooral het welzijn van de dieren en mensen om mij heen kwam enorm binnen. Nu weet ik dat ik hooggevoelig, heldervoelend en helderwetend ben. Prachtige eigenschappen die ik graag gebruik om jou te laten kennismaken met de kracht en het licht in jezelf.

waarom Aura-Soma?

Het Aura-Soma kleurensysteem is mijn manier om contact te maken met je ware zelf. maken. Kleuren zijn belangrijk in mijn leven, de zon die schijnt en door waterdruppels een regenboog aan kleuren tevoorschijn toveren. Het spelen met de kleuren, het voelen van de kleuren en het ruiken van de kleuren geeft inzicht en verdieping. Het brengt je tot de kern. Heel waardevol is de zachtheid waarmee kleuren zich jouw ware zelf laten zien. Een waar warm bad vol vreugde en herkenning

waarom Avalon-ELA

Ik ervaar de wereld als in beweging. We bestaan allemaal uit energie. Net als dat we lekker douchen na een dag werken is het ook belangrijk ons energie systeem regelmatig op te frissen. Er bestaan veel verschillende soorten energie healings. Degene die ik gebruik is een krachtige maar vooral zachte energie die ervoor zorgt dat je je hart weer kunt openen en laten stromen. Ik heb zelf een passie voor de Egyptische en Atlantische tijdperken. Toen ik in aanraking kwam met deze vorm van energie healing voelde ik dat ik dit mocht gaan doen. Ik kon ook niet wachten om me te laten opleiden voor deze prachtige healingenergie. 

Dagelijks ervaar ik hoe krachtig en levensveranderend deze energie werkt.

wat heb ik voor opleiding?

Ik ben opgeleid als Agogisch Werker en  heb in 2008 de opleiding Intuitieve ontwikkeling gedaan. Aansluitend heb ik de volgende opleidingen gevolgd:

Aura-Healing, Aura-Soma level 1,2 en 3, persoonlijke presentatie vaardigheden Aura-Soma, Avalon-ELA energy healing opleiding, Civas Kindercoaching. Deze opleidingen hebben mijn kennis aangevuld en professionaliteit gegeven. Mijn hooggevoeligheid is de jus over mijn werkwijze; hiermee mag ik voelen, zien, horen en weten op welke manier ik jou het beste kan ondersteunen.