Workshops

workshops

ik ben dol op het bedenken van leuke activiteiten. deze verwerk ik in leuke creatieve workshops.

kinderworkshops en partijtjes

zin om eens iets anders te doen?

ik heb een leuke workshop ontwikkeld waarbij de kinderen niet alleen heerlijk creatief bezig zijn, maar ook leren. wat kleuren zijn, wat de eigenschappen zijn en hoe ze voelen.

Deze workshop is voor alle kinderen geschikt, maar in het bijzonder voor de nieuwetijdskinderen. Zij hebben behoefte om lekker creatief bezig te zijn met een verdieping en ontspanning speciaal op hun energie gericht. wil je meer informatie over deze workshop? stuur een email naar [email protected] met als onderwerp: Dansen op de regenboog


uiteraard kun je het verjaardagpartijtje van je kind ook eens op een hele andere manier organiseren! ik pas de workshop aan op de leeftijd van het kind. we maken er een bonte middag vol kleur en feest van. meer info?

stuur een email naar [email protected] met als onderwerp: partijtjeworkshops in kleur!

De volgende workshops staan gepland:

Herfstgoud

De bladeren verkleuren en de boventoon in het bos is goud. Wat is dit goud en hoe belangrijk is dat goud voor ons? Ga mee schat zoeken en vindt je eigen gouden schat. In ieder van ons schuilt een gouden schat, het is de uitdaging om deze te vinden!

We sluiten af met de workshop: Winterwit

We dromen in de winter altijd van strak blauwe luchten en met sneeuw bedekte landschappen. De vrieskou en de zon doen de sneeuw glinsteren als kleine diamanten. Bij deze workshop gaan we op zoek naar de diamanten in ons zelf, we polijsten de facetten en gaan stralend op weg.

Geef jezelf een boost, krijg rode wangen en maak plezier!

De prijs voor deze workshops is 20,00 euro per keer.

Wil je meer weten, stuur me dan een mail: [email protected] of bel naar 06-10720169

voor de data kijk op de agenda. kun je niet op een van die dagen en wil je toch heel graag de workshop doen, met een clubje van minimaal vier deelnemers plan ik graag een extra workshop in!