Kleurigleven: praktijk voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling gespecialiseerd in het begeleiden van hooggevoelige mensen
praktijk in begeleiding van hooggevoelige mensen
 
workshop Ontdek je eigen kleur.jpg

Workshops

Ik vind het heerlijk om te spelen en te verdiepen. Om verbinding te maken met andere hsp'ers en te ervaren hoe fijn het is als je met elkaar kunt delen en op "hetzelfde" level zit. Niet te hoeven uitleggen wat en waarom en lekker de diepte in te duiken, volledig op te gaan in geur, kleur, gevoel en daarna dit te kunnen en mogen delen in een veilige en prettige omgeving.

Echte kadootjes van avonden zijn dit. 

Regelmatig organiseer ik workshops van een dagdeel, avond of een hele dag voor kleine overzichtelijke groepjes tot max. 8 personen.

De workshops organiseer ik alleen en soms samen met anderen. Ik werk graag samen met mensen die net als ik gepassioneerd zijn en dit willen delen aan de wereld. Wat is er mooier dan op deze manier samen te werken.

Ook organiseer ik met regelmaat workshops waarbij een goede vriendin van mij ieder individueel mee op reis neemt dmv een geleide visualisatie. Hierbij wordt de aura-soma ondersteunend gebruikt en ligt de kern van de bijeekomst op de meditatie. 

Dit zijn prachtige avonden waarbij je helemaal bij jezelf komt op een ontspannen en prettige manier. Het doel van de workshop is even thuis komen en genieten, spelen, ontdekken en aanraken van het diepste in je wezen. 

Altijd hoor ik na de workshops, wat een heerlijke avond, hoe is het mogelijk dat dit in zo'n korte tijd zoveel ontspanning geeft... wat fijn en wat leuk om te ontdekken... wat heerlijk om even bij mezelf te mogen zijn... dit ga ik vaker doen... 

kortom een kadootje aan jezelf. Hou de agende in de gaten, daar post ik de geplande workshops in.

Ook op de site van Bewust Bollenstreek kun je mij vinden met de nieuwste workshops en agendapunten. 

Wil je een ontspannen kleurrijke avond kado doen en organiseren voor jezelf, familie of vrienden? Ik denk graag met je mee hoe we dit kunnen invullen. Bel of mail me via het contactformulier. 

 

fotoboek aura soma kleuren workshops

  • workshop dansen op de Regenboog creatiefjpg
  • workshop dansen op de Regenboog geeljpg
  • workshop dansen op de Regenboog groenjpg
  • workshop dansen op de Regenboog oranjejpg
  • workshop dansen op de regenboog rood 2jpg
  • workshop dansen op de Regenboog roodjpg
  • workshop dansen op de Regenboogjpg
  • workshop Ontdek je eigen kleur 2jpg
  • lente workshopjpg